АД Макотекс
Макотекс А.Д.

ЈАВЕН ПОВИК
за свикување на Собрание на акционерското друштво

Собранието ќе се одржи на 30.06.2016 (четврток), со почеток во 13 часот, во просториите на ТД Макотекс АД Скопје, на ул. Никола Парапунов бр. 41.

Погледни детали

Објавено на 02.06.2016 година


Известување до Берза за акции од ПИОМ

Преземи

Објавено на 29.09.2014 година

Сместен во населбата Лагадин, на само 5 километри од Охрид, со убава и просторна плажа, хотелот Макотекс има прекрасна местоположба во низата на хотелски објекти на охридскиот брег.

Се издава складишен простор погоден и за производствени погони во с.Миравци.
Контакт тел 02/3079 746 и 070/ 233 299